ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ - Κέντρο Π-Ε-Ι

Η σχολή...


Η Σχολή Οδηγών "Kωστόπουλος" ιδρύθηκε το 2009 από τον εκπαιδευτή Θεόδωρο Κωστόπουλο με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη διδασκαλία , εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών.

 

Η πορεία της Σχολής είναι σταθερά ανοδική.Η αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στη Σχολή είναι διαρκής και αντανακλά την προσπάθεια και το ενδιαφέρον για συνεχή ενημέρωση, κατάρτιση και βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων του εκπαιδευτή.

 

Βασικός στόχος της Σχολής οδηγών "Kωστόπουλος" είναι η πραγματοποίηση μιας από τις πλέον ουσιαστικές ανάγκες της εποχής μας που είναι η Οδική Ασφάλεια. Για την επίτευξη του στόχου αυτού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αμφίδρομη σχέση και επικοινωνία μαθητή-εκπαιδευτή, μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης που με τη δύναμη της θέλησης οδηγεί στη μάθηση.

 

Η σχολή μας επέλλεξε τα εκπαιδευτικά της οχήματα με σκοπό την καλύτερη εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών και την εξοικείωση τους με την νέα τεχνολογία σε αυτά.

Αυτή την στιγμή η σχολή διαθέτει ένα NISSAN NOTE για την κατηγορία Β΄,ένα PIAGGIO Carnaby για την κατηγορία Α1 (η μοναδική σχολή οδηγών του νομού Ηλείας που διαθέτει το άκρως πρακτικό και απαραίτητο πλέον για μετακινήσεις εντός πόλεως scooter),ένα YAMAHA Fazer για την κατηγορία Α΄.